راهنمای استفاده از سامانه همانندجو مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

راهنمای استفاده از سامانه همانندجو

نوشته شده توسط مدیر سایت
چهارشنبه, 12 تیر 1398 ساعت 10:47

در راستای اجرای قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی و آیین نامه صیانت از حقوق پدیدآورندگان، بر اساس مصوبه شورای محترم پژوهشی مؤسسه شفق در تاریخ 11 تیرماه 1398،  کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از این تاریخ می بایست قبل از تصویب پروپوزال (صرفاً برای ورودی 97 و بعد از آن) و قبل از درخواست مجوز دفاع، اقدام به ثبت و بارگذاری تمام متن پایان نامه خود در سامانه همانندجویی به نشانی tik.Irandoc.ac.ir  اقدام و چنانچه نتیجه آن بیشتر از 30 درصد نباشد، گواهی آن را پرینت و پس از تایید استاد راهنما به دفتر پژوهشی جهت صدور مجوز دفاع ارائه نماید.

•  در صورتیکه درصد همانندی بالای 30 درصد باشد مجوز دفاع صادر نخواهد شد و دانشجو می بایست اقدام به اصلاحات اساسی نماید.

راهنمای استفاده از سامانه همانندجو:

دانشجویان گرامی پس از ورود به /https://tik.irandoc.ac.ir از منوی "نام نویسی"  اقدام به نام نویسی در قسمت شخص حقیقی نموده و کاربرگ ثبت نام را تکمیل نمایید. سپس با دریافت پیوند فعال سازی به رایانامه ی شما، حساب کاربری شما فعال می شود.

نکته: توجه داشته باشید در طی انجام مراحل ثبت نام، وابستگی سازمانی شما در زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد و سپس نام مؤسسه آموزش عالی شفق را در بین دانشگاه ها انتخاب نمایید.

پس از ورود به حساب کاربری بر روی درخواست تازه کلیک کنید. به منظور انجام همانند جویی و ارسال نتیجه همانندجویی به استاد راهنما/مشاور نیاز به کد معرف و ایمیل ایشان دارید که می بایست از ایشان دریافت نمایید یا با داخلی 124 خانم خزری (کارشناس پژوهشی) تماس حاصل فرمایید.

پس از کپی متن کامل ورد پایان نامه (Ctrl+A) و سپس (Ctrl+C) و الصاق متن (Ctrl+V) در کادر مخصوص در سامانه کد معرف و رایانامه ی معرف (استاد راهنما/ مشاور) را درج نموده و سپس دکمه ارسال را کلیک نمایید.

سپس شما به صفحه پرداخت آنلاین هدایت می شوید، پس از پرداخت هزینه همانندجویی، درخواست شما در سامانه بررسی می گردد و تا کمتر از یک ساعت یا بیشتر نتیجه همانندجویی برای شما ارسال می گردد.

جهت مشاهده نتیجه به منوی "درخواست گذشته" بروید و نتیجه همانندجویی را مشاهده نمایید.

مدیریت پژوهشی مؤسسه آموزش عالی شفق

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 12 تیر 1398 ساعت 10:54