مؤسسه شفق در یک نگاه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
سه شنبه, 04 آبان 1389 ساعت 16:20

مؤسسه آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی شفق نشتارود، در سال 1385 با اخذ موافقت اصولی از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری تأسیس شد و از مهر ماه 1386 با تعداد 88 دانشجو در دو رشته حسابداری و مدیریت بازرگانی در مقطع کاردانی ، فعالیت خود را آغاز نمود.

اعضاء هیئت مؤسس این دانشگاه عبارتند از آقایان: دکتر اوجانی،دکتر لکورج، دکتر یوسفی، دکترفلاح محمدی، دکتر ریاضی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالملکی و جناب آقای حاجی آقایی که به عنوان سرپرست مؤسسه نیز مشغول فعالیت می باشند.

این مؤسسه با بکارگیری تجارب اساتید برجسته منطقه و استفاده از نیروی جوانی اساتید جوان و تحصیلکرده، سعی در ایجاد محیطی علمی و پژوهشی در سطح شهرستان دارد.

رشته های تحصیلی

اینک با بیش از 1200دانشجو  و حدود  2500 فارغ التحصیل، حرکت رو به جلوی خود را با شتاب و در جهت پیشبرد اهداف آموزشی خود دنبال می کنیم.

نحوه ورود به دانشگاه:

کلیه متقاضیان می توانند از طریق شرکت در کنکور سراسری مقاطع ذکر شده و پس از اعلام قبولی توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در مؤسسه شفق ثبت نام به عمل آورند. همچنین ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه که پذیرش از طریق سوابق تحصیلی انجام می گردد.

فعالیت های عمرانی:

هیئت مؤسس که همواره به دنبال توسعه فضای آموزشی بوده است، در شهریور 87 نسبت به خرید یک قطعه زمین  اقدام و در 13 اسفند 88 مصادف با ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و با حضور مسئولین و مردم منطقه، کلنگ یک ساختمان با زیربنای 2750 متر مربع به زمین زده شد . این ساختمان در مدت کمتر از یک سال به بهره برداری رسید و در دوم اسفند ماه 1389 مصادف با میلاد پیامبر اسلام (ص) با حضور استاندار محترم مازندران، مسئولین شهر و شهرستان و مردم منطقه افتتاح گردید.

**رشته های تحصیلی

آدرس مؤسسه: نشتارود-کوچه مرداب 20 -مؤسسه غیرانتفاعی شفق

تلفن: 54265496-54266635-54266958-011     دورنگار:  54266911-011

E-mail:  آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید -     آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید