پایان مسابقات فوتسال جام فجر شفق مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

پایان مسابقات فوتسال جام فجر شفق

چهارشنبه, 16 اسفند 1396 ساعت 13:31

برای مشاهده تصاویر کلیلک کنید

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و یادواره شادروان سیدجلیل نشتا باقری، یک دوره مسابقات فوتسال به میزبانی دانشگاه شفق برگزار گردید. این مسابقات با حضور یازده تیم برگزار گردید که هفت تیم از دانشجویان و کارکنان دانشگاه شفق و چهار تیم از فرهنگیان و دانش آموزان شهرستان عباس آباد حضور داشتند.

حضور محمود نصیرلو، داور بین المللی فوتسال جمهوری اسلامی ایران به عنوان سرپرست فنی مسابقات، همچنین سعید احمد عباسی عضو تیم ملی فوتسال، بر شور و هیجان و سطح این مسابقات افزود. این مسابقات در 2 گروه 4 تیمی و 1 گروه 3 تیمی قرعه کشی گردید که در پایان تیم مدافعان حرم که از حضور سعید احمد عباسی بهره می برد، به عنوان قهرمانی دست یافت.

تیم ستارگان شفق متشکل از اساتید و کارکنان دانشگاه شفق مقام دومی، و تیم امید تربیت بدنی به مقام سومی مسابقات دست یافتند.

همچنین تیم شهید احمد عباسی که منتخب دانش آموزان شهرستان عباس آباد بود، به مقام چهارمی و شایسته کاپ اخلاق این مسابقات انتخاب گردید.

**روابط عمومی دانشگاه شفق تنکابن**

آخرین بروز رسانی در پنجشنبه, 17 اسفند 1396 ساعت 15:45