برگزاری دوره آموزشی طراحی سایت مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

نوشته شده توسط مدیر سایت
سه شنبه, 31 اردیبهشت 1398 ساعت 10:25

web

دوره آموزشی طراحی سایت با استفاده از وردپرس و بدون کد نویسی به مدت 4 ساعت برگزار گردید.

گروه کامپیوتر مؤسسه شفق به منظور توانمند سازی دانشجویان و دانش آموزان، این دوره را برگزار نمود که شرکت کنندگان بصورت کاملاً عملی و با زبان ساده طراحی سایت با استفاده از ورد پرس را فراگرفتند. دانش آموزانی از هنرستان های تنکابن و عباس آباد همچنین دانشجویان مؤسسه شفق در این کارگاه آموزشی حضور داشتند که به شرکت کنندگان گواهی حضور و اتمام دوره اهدا خواهد شد.

آقای علیرضا وحدانی دانشجوی مهندسی کامپیوتر مؤسسه شفق به عنوان مدرس دوره مسئولیت برگزاری کارگاه را برعهده داشتند.

Session-(1) فیلم آموزش قسمت اول از دوره آموزشی طراحی وب سایت با وردپرس بدون کدنویسی!

Session-(2) فیلم آموزش قسمت دوم از دوره آموزشی طراحی وب سایت با وردپرس بدون کدنویسی!

مدرس دوره : علیرضا وحدانی

پسورد فایل فشرده :  shafagh.ac.ir
(پسورد با حروف کوچک وارد شود)

آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 31 اردیبهشت 1398 ساعت 10:38