تحصیلات تکمیلی مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

سه شنبه, 18 فروردین 1394 ساعت 10:41

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی: دکتر عباس برزگری نژاد     01154265496- داخلی 120

رشته های موجود:

1-حسابداری: دوره کارشناسی ارشد حسابداری به منظور آموزش تخصصی حسابداری به دانشجویان که در آینده حرفه حسابرسی یا مشاغل مختلف حسابداری در مؤسسات بازرگانی، صنعتی و دولتی مشغول کار خواهند ، تدوین گردیده است.

2-مدیریت ورزشی-مدیریت راهبردی در سازمان های ورزشی: رشته مدیریت ورزشی شامل مجموعه ی یافته های علمی در حوزه مدیریت و سازمان است. در این رشته دانشجویان پس از فراگرفتن دانش مدیریت و کسب تجارت مدیریت، متخصصین ارزنده ای خواهند شد که می توانند نقش مهمی در اداره سازمان های ورزشی ایفا نمایند.

3-مهندسی کامپیوتر-نرم افزار: فارغ التحصیلان این دوره مهارت هایی را در زمینه اصول توسعه برنامه ها و سیستم های برنامه سازی، نحوه ارزیابی و تأیید یک برنام و یا سیستم برنامه سازی، نحوه تعریف ویژگی های یک سیستم بزرگ و نحوه آنالیز آن، نحوه تکمیل سیستم های نرم افزاری در نسل های مختلف را کسب می کنند.

4-مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی: فارغ التحصیلان این دوره می توانند دارای کارائی های زیر باشند:

-          پیاده سازی اتوماسیون پیشرفته صنعتی در صنعت، مانند طرای سیستم های رباتیک هوشمند

-          طراحی سیستم های پیشرفته نظامی شامل انواع سلاح حای هوشمند

-          طراحی سیستم های امنیتی مانند انواع مسائل تأیید هویت و تشخیص اتوماتیک

-          طراحی سیستم های خبره برای انواع کاربردها

-          کار در زمینه زبان شناسی محاسباتی مانند ایجاد ترجمه های کامپیوتری

-          تحلیل کامپیوتری تصاویر برای کاربردهای مختلف

-          هدایت پروژه های تحقیقاتی در زمینه های فوق در مراکز تحقیقاتی کشور

5- حسابرسی: شرکت کنندگان در این دوره قشر جدیدی از حسابرسان کشور خواهند بود که به دانش روز مسلح بوده و قادرند مدیریت و سرپرستی گروه های حسابرسی را برای انجام حسابرسی عهده دار شوند.

با وجودی که سابقه انجام حسابرسی در کشورمان طولانی است، اما هنوز معیارهای حسابرسی جامع در ایران بکار گرفته نمی شود و به علت محدودیت های متعدد، قسمت اعظم عملکرد مالی دستگاه های دولتی مؤسسات خصوصی مورد حسابرسی قرار نمی گیرد. این محدودیت ها شامل کمبود نیروی انسانی متخصص در حسابرسی است.

آخرین بروز رسانی در سه شنبه, 04 خرداد 1395 ساعت 14:20