مرکز مشاوره مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

سه شنبه, 26 اسفند 1393 ساعت 13:02

**مشورت حصار ندامت است و ایمنی از ملامت

پیامبر اکرم (ص)

همه ما غالباً در معرض مشکلات  ومسائلی قرار می گیریم که به دلیل محدود بودن دانش وتجربه هایمان به هم فکری با دیگران نیازمندیم. می دانید که حتی با ثبات ترین افراد نیز گاهی از بحران های عاطفی مصون نیستند، تحولات وتغییراتی که در زندگی رخ می دهد مانند قبولی دانشگاه، ازدواج، دور شدن از خانواده و دوستان، بیماری، یا از دست دادن آنهایی که دوستشان داریم گاهی ما را دچار اضطراب، تردید، نگرانی، تعارض و حتی بحران می کند.

لازم به ذکر است که هنگام سازش با محیطی جدید وتجربه ای نو، داشتن احساسات منفی تا حدی طبیعی است امّا اگر این احساسات منفی بیش از حد شود، می تواند باعث کاهش تمرکز، آرامش و حتی تهدید سلامت و روان فرد گردد. برای پیشگیری از آسیب ها وتنش ها لازم است که به مشاور یا فرد مطمئنی که به  راه کارهای او می توان اطمینان کامل داشت مراجعه کرد.

مشاور کیست ؟

مشاور فردی است که با علاقه، به دل مشغولی های مراجع گوش می دهد و به او کمک می کند تا درک بهتری از آنها داشته باشد و بتواند براحتی   و با کارآمدی بیشتری با مشکلاتش مواجه شود. همچنین مشاور در شناخت بهتر افراد نسبت به استعدادها و رغبت ها  وتوانمندی ها و محدودیت های شان کمک می کند.

مشاوره چیست ؟

بعضی از افراد فکر می کنند که مشاوره برای افرادی ا ست که دارای مشکل یا بیماری هستند کاربرد دارد در حالی که اینگونه نیست. مشاوره فرایندی است که از طریق آن به شخص کمک می شود که اهداف خود را مشخص کند، تصمیم گیری مناسب داشته باشد و مسائل فردی واجتماعی و شخصی خود را حل کند.

اهداف مشاوره :

ـ کمک به مراجعین برای ارتقاء سطح بهداشت روان

ـ کمک به مراجعین در شناخت بهتر خود، استعداد، توانا یی ها، رغبت ها و ارزش ها

ـ کمک به مراجعین در بهبود سازگاری خانوادگی، همسر گزینی، روابط زناشویی، شغلی

ـ کمک به مراجعین در فراگیری مهارت های لازم برای برقراری روابط سالم با افراد دیگر در محیط های اجتماعی

ـ پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مشکلات عاطفی روانی – اخلاقی وخانوادگی دانشجویان

پیام مشاور

ـ پیش از آنکه پاسخی بدهی با یک نفر مشورت کن ولی پس از آنکه تصمیمی بگیری با چند نفر .

ـ خوشبختی مثل توپ فوتبال است  وقتی می رود ما به دنبالش می رویم و وقتی می ایستد ما به آن لگد می زنیم .

ـ اگر جلوی اشتباهات خود را نگیرید  آنها جلوی شما را خواهند گرفت .

ـ وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد به خاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید

** هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخواهد بود.

حضرت علی (ع)

ارتباط با مرکز مشاوره